Θεσμός

MC Employability Fair – Ο Θεσμός

Το MC Employability Fair είναι ένας καινοτόμος - για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση – θεσμός, ο οποίος στοχεύει να φέρει σε επαφή τους νέους με την Αγοράς Εργασίας, την Εκπαίδευση και την Επιχειρηματικότητα.

Το Mediterranean College σε όλη του τη διαδρομή από το 1977 προσέφερε στους φοιτητές του πολλαπλές υπηρεσίες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας και της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Από το 2013 και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Κολλέγιο αποφάσισε να προσφέρει μέρος των υπηρεσιών αυτών στο ευρύτερο κοινό χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, θεσμοθετώντας το MC Employability Fair.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού την τελευταία 5ετία έχει προσελκύσει περισσότερες από 150 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 8.000 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 4.000 βιογραφικών.

Κάθε χρόνο, διοργανώνονται πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο του MC Employability Fair:

  • Ημέρες Καριέρας

Περισσότερες από 40 από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμοί συμμετέχουν με στόχο να κάνουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και την αναζήτηση υποψηφίων για πρακτική άσκηση.

  • Open Seminars

Ανοιχτά σεμινάρια με θεματολογία που αφορά επίκαιρα ζητήματα από τους κλάδους του Management, της Επιχειρηματικότητας, της Επικοινωνίας, της Τεχνολογίας, της Ψυχολογίας και της Παιδαγωγικής. Οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου τους, ενώ στους συμμετέχοντες δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

  • CV Center powered by MANPOWERGROUP - Συμβουλευτική Εκπαίδευσης & Καριέρας

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι συμμετέχοντες μπορούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και να το ανεβάζουν στο site του Employability Fair, ώστε να είναι προσβάσιμο από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συμμετέχουν στην Έκθεση. Παράλληλα, μπορούν να λάβουν συμβουλευτική καριέρας από έμπειρους επαγγελματίες της MANPOWERGROUP, για τις διαθέσιμες επαγγελματικές επιλογές στον κλάδο της επιλογής τους.

  • Διαγωνισμός Υποτροφιών

Οι επισκέπτες του Employability Fair, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του Mediterranean College για ΜΙΑ (1) υποτροφία* σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo