Θέσεις εργασίας

Στελέχωση Προσωπικού

H AMUSE CONCEPT EVENTS ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια διακεκριμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των events. Έχει διακριθεί με πολλά events awards σε διάφορες ειδικότητες και φέτος για πρώτη φορά ήταν ανάμεσα στις εταιρείες που βραβεύτηκαν από το Great Place to work 2018. Διαθέτει, επίσης πιστοποίηση ISO το έτος 2017.

Το τμήμα, Amuse Promo Sales, αναλαμβάνει την στελέχωση προσωπικού.

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού της εταιρείας μας «η πρώτη σου δουλειά», η Amuse στελεχώνει καταστήματα με προσωπικό, χωρίς εργασιακή εμπειρία, με πλήρη απασχόληση από 6 μήνες μέχρι περίπου ένα χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στους νέους να βρουν την πρώτη επαγγελματική τους δουλειά με αμοιβή και συστατική επιστολή (μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης), η οποία θα τους προσφέρει ερεθίσματα για την μετέπειτα καριέρα τους.

Οι προσλήψεις και οι στελεχώσεις γίνονται άμεσα από την εταιρεία για λογαριασμό των πελατών της (όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αυτοκινητοβιομηχανίες, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καπνοβιομηχανίες, κ.α.). Οι θέσεις εργασίας είναι κυρίως υποστηρικτικές, ρεσεψιόν, γραμματεία και products expert. Οι πελάτες της Amuse Concept Events είναι κυρίως μεγάλα δίκτυα λιανικής και προσφέρουν δομημένες θέσεις εργασίας, οι οποίες προσφέρουν στον εργαζόμενο μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία.

Επιπλέον πληροφορίες, υπεύθυνη προσωπικού κυρία Τζελαϊδή Μαρίνα

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.