Θέσεις εργασίας

Θέσεις Εργασίας

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ»

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ» αναζητά συνεργάτες οι οποίοι να προέρχονται από τους Τομείς Σπουδών:

 • Ψυχολογίας
 • Λογοθεραπείας
 • Φυσικοθεραπείας

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Τασσοπούλου - 210.62.18.400
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.neathalpi.gr

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στελέχωση Προσωπικού

H AMUSE CONCEPT EVENTS ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια διακεκριμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των events. Έχει διακριθεί με πολλά events awards σε διάφορες ειδικότητες και φέτος για πρώτη φορά ήταν ανάμεσα στις εταιρείες που βραβεύτηκαν από το Great Place to work 2018. Διαθέτει, επίσης πιστοποίηση ISO το έτος 2017.

Το τμήμα, Amuse Promo Sales, αναλαμβάνει την στελέχωση προσωπικού.

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού της εταιρείας μας «η πρώτη σου δουλειά», η Amuse στελεχώνει καταστήματα με προσωπικό, χωρίς εργασιακή εμπειρία, με πλήρη απασχόληση από 6 μήνες μέχρι περίπου ένα χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στους νέους να βρουν την πρώτη επαγγελματική τους δουλειά με αμοιβή και συστατική επιστολή (μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης), η οποία θα τους προσφέρει ερεθίσματα για την μετέπειτα καριέρα τους.

Οι προσλήψεις και οι στελεχώσεις γίνονται άμεσα από την εταιρεία για λογαριασμό των πελατών της (όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αυτοκινητοβιομηχανίες, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καπνοβιομηχανίες, κ.α.). Οι θέσεις εργασίας είναι κυρίως υποστηρικτικές, ρεσεψιόν, γραμματεία και products expert. Οι πελάτες της Amuse Concept Events είναι κυρίως μεγάλα δίκτυα λιανικής και προσφέρουν δομημένες θέσεις εργασίας, οι οποίες προσφέρουν στον εργαζόμενο μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία.

Επιπλέον πληροφορίες, υπεύθυνη προσωπικού κυρία Τζελαϊδή Μαρίνα

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπάλληλος Υποδοχής

Ολοκαίνουργιο κατάλυμα στην Μύκονο "The Ammonite Resort" που βρίσκεται στη περιοχή Super Paradise, αναζητά υπάλληλο υποδοχής.
Το κατάλυμα αποτελείται από πέντε(5) σουίτες με ιδιωτική πισίνα η κάθε μία και η ολοκληρωμένη μορφή (την επόμενη σεζόν), θα περιλαμβάνει άλλες τρεις σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, μια κεντρική και εστιατόριο.

Απαραίτητα προσόντα για τον υπάλληλο υποδοχής:

 • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, στον προφορικό και γραπτό λόγο
 • Πολύ καλή γνώση Η/Υ.
 • Ευγένεια, ακρίβεια, διάθεση για φιλοξενία.
 • Υψηλές ικανότητες επικοινωνίας.

Παρέχονται:

 • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Εξασφάλιση διαμονής και διατροφής.
 • Πλήρης ασφάλιση.
 • Αποδοχές βάση προσόντων.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες: 6981655667

Benefit Systems Greece

Η Benefit Systems Greece, αποτελεί θυγατρική της Benefit Systems S.A., εταιρεία που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας. Το βασικό προϊόν της εταιρείας είναι το πρόγραμμα αθλητικών παροχών που παρέχει τη δυνατότητα μιας υγειούς και ενεργούς ζωής μέσω της πρόσβασης σε μια πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων. Η κάρτες MultiSport και MultiSport Kids χρησιμοποιούνται από πλέον των 900.000 χρηστών στην Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Κροατία και τη Βουλγαρία.

Η εταιρεία ξεκίνησε προ εξαμήνου τις εργασίες της στην Ελλάδα και αναζητά στελέχη που θα ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της και θα προωθήσουν την αποστολή και την επιχειρηματική της φιλοσοφία.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη κου Παπακωνσταντίνου Ιωάννη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.benefitsystems.gr

Στελέχη για το Τμήμα Πωλήσεων

H Ελληνική Εταιρεία Απορρυπαντικών Rolco, αναζητά νέους δυναμικά στελέχη για το τμήμα Πωλήσεων με έδρα την Αθήνα και την Θεσαλλονική.

Επιθυμητά Προσόντα:

 • Πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχο τμήμα πωλήσεων (επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη)
 • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
 • Καλή γνώση των προγραμμάτων MS-OFFICE
 • Δυνατότητα ταξιδιών στην επαρχία
 • Άδεια οδήγησης
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
 • Ικανότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, αναλυτικής σκέψης
 • Εστίαση στο Στόχο και στο Αποτέλεσμα

 

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με μια συνοδευτική επιστολή περιγράφοντας γιατί επιθυμεί να εργαστεί στην ROLCO και γιατί είναι ο/η κατάλληλος/, σημειώνοντας τον κωδικό BD0419 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργασία σε Παιδική Κατασκήνωση

Η Παιδική Κατασκήνωση στον νομό Ηλείας με την επωνυμία "Olympia Camp" φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών από όλη την χώρα και αναζητά για εργασία ως ομαδάρχες, φοιτητές.

Η κατασκήνωση ξεκινάει την λειτουργία της για φέτος στις 15 Ιουνίου και για 3 περιόδους :

 • Α΄ Περίοδος : 15/6 – 7/7
 • Β΄ Περίοδος : 7/7 – 29/7
 • Γ΄ Περίοδος : 29/7 – 25/8

Παρέχονται : Αμοιβή, ασφάλιση, διαμονή, διατροφή. Επιπλέον, δύναται να δοθούν μετά το πέρας μιας επιτυχημένης συνεργασίας, βεβαίωση προϋπηρεσίας και συστατική επιστολή για το βιογραφικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στο www.olympiacamp.gr

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Θέσεις Εργασίας 2019».

Αποθηκάριος για πλήρη απασχόληση

Η εταιρεία Zerono AE αναζητά αποθηκάριο για πλήρη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:
Γνώση Προγραμμάτων ΕRP και Microsoft Office
Οργανωτικότητα και ικανότητα διαχείρισης χρόνου
Επικοινωνιακές ικανότητες και πνεύμα εργασίας
Ευγένεια, υψηλός βαθμός υπευθυνότητας και εχεμύθειας
Δίπλωμα οδήγησης

Καθήκοντα:
Εκτέλεση και αποστολή παραγγελιών
Παραλαβές και αποθήκευση εμπορευμάτων
Τακτικός έλεγχος αποθεμάτων και απογραφή
Συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας

Αποστολή βιογραφικών:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 2152159819

Νέες θέσεις εργασίας στην Εταιρεία SELINA

H εταιρεία Selina έχει συσταθεί στη Λατινική Αμερική και Ευρώπη (Πορτογαλία). Αυτή την περίοδο γίνονται ανοίγματα ξενοδοχειακών μονάδων και στην Ελλάδα.

Φοιτητές και απόφοιτοι των σχολών Business & Tourism που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην εταιρεία, μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη κα Δήμητρα Διονυσοπούλου, Country HR Manager

Junior Application Developer Cobol

NEW SIA GREECE S.A is currently looking for a talented Graduate to cover the position of the Junior Application Developer Cobol in IT Development department. SIA is a European leader in the design, creation and management of technology infrastructures and services for Financial Institutions, Central Banks, Corporates and the Public Sector, in the areas of payments, cards, network services and capital markets, providing services to over 50 countries and has recently acquired the Card Processing Business in Greece from First Data Corporation.

 

The jobholder will be responsible for:

 • Developing and maintaining applications that drive our business
 • Supporting all phases of development, from technical analysis to coding, testing, and maintenance
 • Producing documentation of system and process documentation as deliverables on applications
 • Working on moderately complex projects with moderate to high breadth of responsibility
 • Performing additional job duties as required

 

Requirements:

 • Bachelor's Degree in Engineering /Technology or equivalent
 • Excellent command of English language
 • Working experience on Cobol or willingness to learn and use Cobol as the primary programming language is essential

 

Other skills:

 • Working effectively with others in a team environment while enhancing a positive atmosphere
 • Very good understanding of internal business processes and functions
 • Ability to work independently on assigned tasks
 • Proven ability to consult with other users on complex system specifications

 

Our company offers:

 • Highly competitive salary [contract of employment]
 • Bonus based on performance
 • Private medical program
 • Training and Development opportunities
 • Continuous opportunities for career development in a dynamic, international environment

 

Please send your CV to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. quoting the job title "Cobol Application Developer" in the subject.

More details about the company can be found here: www.sia.eu/en

Ευκαιρία Απασχόλησης σε Μεγάλη Ξενοδοχειακή Μονάδα στη Ζάκυνθο

Μεγάλη Ξενοδοχειακή Μονάδα στη Ζάκυνθο, αναζητά υπεύθυνο διοίκησης του Ξενοδοχείου. Ο Υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος Σχολής Διοίκησης ή Τουρισμού και με πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας.

Αποστολή Βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιπλέον πληροφορίες: 6970993626