Όροι Διαγωνισμού Employability Fair 2018

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι επισκέπτες του Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Divani Caravel Hotel συμμετέχουν αυτόματα στο διαγωνισμό του Κολλεγίου για ΜΙΑ (1) υποτροφία σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους.

Ρητά διευκρινίζεται ότι:

  • H υποτροφία εκπαίδευσης, αφορά στα δίδακτρα του πρώτου έτους σπουδών των νικητών και βάσει καλών ακαδημαϊκών επιδόσεων (Μ.Ο Βαθμολογίας 65%), δύναται να ισχύει και στα επόμενα έτη φοίτησής τους.
  • Από την προσφορά, εξαιρούνται τα fees του συνεργαζόμενου Βρετανικού Πανεπιστήμιου (University of Derby), τα application fees, τα fees Αποφοίτησης, όπως και πάσης φύσεως άλλο τέλος.
  • Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Mediterranean College οι συγγενείς αυτών α' και β' βαθμού και οι σύζυγοί τους, οι φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Mediterranean College, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, άτομα.
  • Εάν οι νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.
  • Η επικοινωνία με το νικητή για τη χρήση της υποτροφίας θα γίνει τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή sms από το Mediterranean College, στα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν δηλώσει.
  • Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους.
  • Προϋπόθεση για την χρήση των υποτροφιών στο επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών, είναι οι νικητές να πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά.
  • Τα δώρα ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo