Απόψεις Συνεργατών

employability site slider

Mellon Group of Companies

Η διασύνδεση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας ήταν πάντα ζητούμενο στη χώρα μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συνεργασία μας με το Student Affairs & Alumni Office του MC αποδεικνύεται ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Μέσα από τις ημέρες καριέρας, το Employability Fair και την άμεση ανταπόκριση του Student Affairs & Alumni Office στις νέες θέσεις εργασίας, μας δίνεται η ευκαιρία να προσελκύσουμε αξιόλογους τελειόφοιτους και απόφοιτους του κολλεγίου που διαθέτουν το κατάλληλο υπόβαθρο και δεξιότητες για να εργαστούν σε έναν κορυφαίο όμιλο, όπως η Mellon.

Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού

Ιωάννης Αθανασίου, ECMD

Στην ECDM εδώ και δυο χρόνια εργάζεται ο Γιάννης Αυγερινός, απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός από το Mediterranean College. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Ο Γιάννης ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης αλλά πολύ γρήγορα, σε λιγότερο από 6 μήνες, η συνεργασία μας εξελίχθηκε επαγγελματικά και πλέον είναι βασικός συνεργάτης της εταιρείας. Ο Γιάννης ξεκίνησε ως έτοιμος Μηχανικός κάτι το οποίο σίγουρα οφείλεται στο πρόγραμμα σπουδών που παρακολούθησε, στους καθηγητές του και στο κολέγιο γενικότερα. Η συνεργασία μας με το κολέγιο θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί, εκεί θα αναζητήσουμε και τους επόμενους συνεργάτες μας.

Λάζαρος Κούτσας LMW Corporate Communications, Head

Η υποστήριξη του γραφείου καριέρας του Mediterranean College ήταν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project που κληθήκαμε να υποστηρίξουμε ως σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού. Με απόλυτο σεβασμό στις αξίες του Κολλεγίου, προσεγγίσαμε προσωπικά τον κάθε σπουδαστή παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές για αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας και επαγγελματική προετοιμασία για να σχεδιάσουν την καριέρα τους σε γερές βάσεις!

Η επαφή με τους σπουδαστές μας βοήθησε να κατανοήσουμε εις βάθος τις ανάγκες τους και να εστιάσουμε σε θέματα όπως η στρατηγική στην αναζήτηση εργασίας και η προετοιμασία για την συνέντευξη. Η θετική ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι σπουδαστές είναι τα αποτελέσματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι.

 

Λάζαρος Κούτσας
LMW
Corporate Communications, Head

Ιωάννα Κουνούπη Randstad Hellas SA

«Οι αυξανόμενες απαιτήσεις στην αγορά εργασίας καθιστούν την εξειδικευμένη και συστηματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζόμενων απαραίτητη. Τα στελέχη που εργάζονται καθώς και εκείνα που βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου βήματος στην καριέρα τους, οφείλουν να ενημερώνονται για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναπτύσσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Αυτή είναι μία αξιόπιστη μέθοδος η οποία καθιστά ένα στέλεχος απασχολήσιμο και ελκυστικό σε μία ανταγωνιστική αγορά εργασίας»

Ιωάννα Κουνούπη
Randstad Hellas SA
Branch Manager
Business Support & Industrial Specialty

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη Θεατρολόγος-Ηθοποιός

Η παιδαγωγική εκπαίδευση για να είναι γόνιμη και ανταγωνιστική στη σύγχρονη αγορά εργασίας οφείλει να περιλαμβάνει και παράπλευρες μορφές παιδευτικής διαδικασίας. Η ένταξη του θεατρικού παιχνιδιού στο Παιδαγωγικό τμήμα του Κολλεγίου βοηθά τους σπουδαστές να κάνουν ένα παραπέρα βήμα αυτογνωσίας, αλλά και να αποκτήσουν ένα ισχυρό εφόδιο εναλλακτικής μορφής εκπαίδευσης.

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη
Θεατρολόγος-Ηθοποιός