Απόψεις Συνεργατών

20180507-employability-slider

Λάζαρος Κούτσας LMW Corporate Communications, Head

Η υποστήριξη του γραφείου καριέρας του Mediterranean College ήταν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project που κληθήκαμε να υποστηρίξουμε ως σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού. Με απόλυτο σεβασμό στις αξίες του Κολλεγίου, προσεγγίσαμε προσωπικά τον κάθε σπουδαστή παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές για αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας και επαγγελματική προετοιμασία για να σχεδιάσουν την καριέρα τους σε γερές βάσεις!

Η επαφή με τους σπουδαστές μας βοήθησε να κατανοήσουμε εις βάθος τις ανάγκες τους και να εστιάσουμε σε θέματα όπως η στρατηγική στην αναζήτηση εργασίας και η προετοιμασία για την συνέντευξη. Η θετική ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι σπουδαστές είναι τα αποτελέσματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι.

 

Λάζαρος Κούτσας
LMW
Corporate Communications, Head

Ιωάννα Κουνούπη Randstad Hellas SA

«Οι αυξανόμενες απαιτήσεις στην αγορά εργασίας καθιστούν την εξειδικευμένη και συστηματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζόμενων απαραίτητη. Τα στελέχη που εργάζονται καθώς και εκείνα που βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου βήματος στην καριέρα τους, οφείλουν να ενημερώνονται για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναπτύσσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Αυτή είναι μία αξιόπιστη μέθοδος η οποία καθιστά ένα στέλεχος απασχολήσιμο και ελκυστικό σε μία ανταγωνιστική αγορά εργασίας»

Ιωάννα Κουνούπη
Randstad Hellas SA
Branch Manager
Business Support & Industrial Specialty

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη Θεατρολόγος-Ηθοποιός

Η παιδαγωγική εκπαίδευση για να είναι γόνιμη και ανταγωνιστική στη σύγχρονη αγορά εργασίας οφείλει να περιλαμβάνει και παράπλευρες μορφές παιδευτικής διαδικασίας. Η ένταξη του θεατρικού παιχνιδιού στο Παιδαγωγικό τμήμα του Κολλεγίου βοηθά τους σπουδαστές να κάνουν ένα παραπέρα βήμα αυτογνωσίας, αλλά και να αποκτήσουν ένα ισχυρό εφόδιο εναλλακτικής μορφής εκπαίδευσης.

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη
Θεατρολόγος-Ηθοποιός

Εμμανουέλα Συφναίου, Product Manager La Roche-Posay at L’Oreal

Εκτός από τις γνώσεις που αποκτά κάποιος μέσω του πτυχίου ή/και του μεταπτυχιακού, εξίσου σημαντικές είναι και οι επαγγελματικές δεξιότητες στη σημερινή ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Κατά συνέπεια, η κατοχή επαγγελματικών πιστοποιήσεων αποτελεί, όχι μόνο κομμάτι της δια βίου εκπαίδευσης, αλλά βασικό προσόν κάθε υποψήφιου. Εμπλουτίζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες και μπορεί να αποτελέσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εμμανουέλα Συφναίου
Product Manager La Roche-Posay at L'Oreal