Αρχική

employability site SLIDER ver2

 

Οι μεγαλύτερες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 μεταξύ 10:30 -20:00 στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του φετινού Employability Fair powered by Mediterranean College θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management & του Computing, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV Center powered by MANPOWERGROUP θα βοηθάει τους υποψήφιους να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Employability Fair 2018, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του Mediterranean College για ΜΙΑ (1) υποτροφία* σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair 2018

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
Motherblog
Onmed